Hurtlimpa

Det första brödet var glutenfritt till Ville.
Nu har jag bakat ett bröd som kalls hurtlimpa. Super enkelt, nyttigt och GOTT!

Hurtlimpa:
Blanda i alla ingredienser och häll smeten i en form i 200 grader i 50 min. I stället för ströbröds formen använder jag havregryn :)

2 dl havregryn
5 dl vetemjöl
1 dl russin
1 dl linfrö
1 dl solrosfrön
1 dl lingonsylt
1/2 dl flytande honung
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
4 dl yoghurt

Lycka till!!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

fixsandra.blogg.se

Bloggen handlar om att överleva vardagen med jobb, man, två barn, träning och ett ständigt behov av att fixa saker och att vara i centrum!

RSS 2.0