Shopping

Jag o syster nr 2 fick en shoppingdag av våra föräldrar så vi drog iväg o shoppade. Dealen var att alla kläder skulle köpas till oss själva INTE barnen. När hände det senast ????
Jag kom hem efter en härlig dag med mamsen o pappsen o fulla kassar med kläder till BARA MIG. Precis som om jag var 14 år igen.
Så idag har jag rensat garderoben o skänk kläder till min kära vän o lagt några i en påse i källaren i fall det kommer till användning någon gång;)

Juldagen o dagarna efter,,,,,

Vi vaknade upp på juldagen hos min familj o hann umgås lite till med mina systrar o barnens kusin. Efter en seg dag lämnade vi barnen o fixade till oss för utgång. Lite vin o mojitos i kroppen blev vi fastklämda i kön in till utestället men efter en låååång tid kom jag o mina vänner fram till dansgolvet o där stod jag;)!
Dagen efter så kom stora hockey dagen! Ett stort kompisgäng till Ville drog igång en match o vi föräldrar grillade korv. Jag kom lite senare med Meja så jag grillade inte så mycket;)
Sen har dessa grabbar hållt samman. Sovit hos varandra o åkt skridskor varje dag. Antingen här hos oss på isen eller ishallen. Har jag sagt någon gång att jag har en sport tokig son😄

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3840968/images/2012/pic_50df4035ddf2b32cc900a59f.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3840968/images/2012/pic_50df4035ddf2b32cc900a59f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3840968/images/2012/pic_50df4110e087c35ccfbfcea6.jpg" class="image">

Julafton

Mannens familj kom till oss i år på julafton o det innebar vår första hemma jul. Jaaa i alla fall halva dan;)
Vi åt god mat o vi alla begav oss ut för mannen hade förberett en femkamp utomhus som innehöll sparka boll mot ett märke, kasta freebee mot en hink på så få kast som möjligt, skjuta iväg en golfboll så långt du kan, åka skridskor i en bana på kortast tid o friåkning. Tomten kom o hälsade på utomhus o barnen fick varsitt paket. Vi var ute i 2 timmar o med röda härliga kinder kom vi in till tilltugg , vin o öppning av alla paketen. Vi sa farväl till fam Johansson o begav oss till min familj.
Där skulle vi hinna med tomte, öppning av tusen miljoner paket , fira min mormor som fyller år, käka skinksmörgås, bada badtunna, släppa upp eldballonger o spela Wii bowling o tävla emot varandra. Barnen fick lägga sig o vi kom i säng vid kl 03.
Härlig, intensiv jul blev det!!!!

Dan före dan

Idag har isen varit full med barn dom spelat hockey. Julmaten inhandlad o granen klädd av barnen. Ville undrar varför jag måste hänga de fina kulorna;) Jag har varit vid graven o tänt ljus för de fina son inte finns hos oss längre. Nu är natten här o imorgon vakna nyfikna barn o julafton är här igen:)!!!

Julshower

Idag har vi avslutat 3 dansföreställningar på 2 dar. Fantastiska duktiga dans elever i ålder 4-15 år som tar publiken med storm. Stolt dansfröken tittar på!!! Nu tar dansarna julledigt o jag börjar avrunda mig oxå. En o en halv dag kvar;)

Julbord

Ikväll var jag på mitt första julbord med jobbet. Mycket trevligt att umgås o skratta tillsammans uppklädda o sminkade. Ovanligheten för mig som alltid springer runt i träningskläder o osminkad😄 mysigt mysigt!!!

I'm back

Idag är första dagen sen förra lördan som jag känner igen mig själv. Energi o ork att ta tag i saker. Så idag har jag planerat inför dans julshowen o rensat Meja garderob. Tyvärr har bägge barnen fortfarande feber:) Så idag var svärföräldrarna vår hjälp så vi kunde jobba. Imorgon blir det att dela på dagen igen. Svårt att ha ansvarsfulla heltidsjobb o 2 sjuka barn men företaget Familjen måste lösa dessa problem för barnens bästa.
Under sjuka veckan har vi bakat både lussekatter o pepparkakor som självklart var glutenfria. Så julen närmar sig även i detta just nu influensfulla hus:)

Undrar:)?

Igår tömde jag mina bilder på telefonen då jag enbart hade 2700 st foton.
Idag hittade jag 40 st nya bilder. Undra vem som tagit dessa;)?

Forts.

Läkaren har nu berättar att jag har akut bronkit. Luftrörskatarr:( så nu sitter jag på Apoteket o hämtar ut lite medicin. Trött jag blir!

Sjuk i in i H

Lördag började det smått smyga på. Tryck över bröstet o lite hostande. Söndag lite feber o jag arbetade med mina underbara dansare som hade uppvisning på skyltsöndan. Det innebar 5 timmar i -14 grader. Söndag natt stegrade febern till 39 grader o även kräksjuka. Kl 06 bestämde jag mig med huvudet i toan att ställa in min efterlängtade konsert. :(
Men jag tänker VERKLIGEN få till den vid ett senare tillfälle !!!!!

Idag är jag feberfri men ont i huvudet , nacken , ja lite överallt ;)
Men just nu är det jobbigaste att en Alvedon har fastnat i strupen. Aaaaahhhh!!!!!!
Meja har nu fått feber så vi är hemma en dag till;(
Imorgon är en annan dag!

fixsandra.blogg.se

Bloggen handlar om att överleva vardagen med jobb, man, två barn, träning och ett ständigt behov av att fixa saker och att vara i centrum!

RSS 2.0