Vänner

Idag har jag repat mina låtar inför konserten på måndag o sen kom min fina vän Anna hit o gjorde programmet. Hon är då duktig o det är härligt att ha vännen så nära här. Hon bor i Stockholm annars så mysigt mysigt att dela lite vardag:)

Ho ho ho

Hemma igen efter 2 dygn med två älskade underbara vänner som längtar efter varandra dagligen men ses 1 gång per år. MYSSSS!!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3840968/images/2012/pic_50b25b4ce087c32ee6d443f7.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3840968/images/2012/pic_50b25b69e087c32ea6be5dc9.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3840968/images/2012/pic_50b25b75ddf2b31b9e002bef.jpg" class="image">

Lilljul

Nu är det ÄNTLIGEN dags för Lilljul igen!
Berättelsen bakom Lilljul började 1997. Jag, min rumkompis Veronica och vår klasskompis och god vän Moa träffades på gymnasiet i Kungälv o innan julkonsert i åk 1 så köpte vi en liten julklapp och åt ur kylskåpet som blev vårt julbord. Det kunde bestå av spagetti, pizza , köttbullar, ja det vi hade;) Vi dansade runt utegårdens gran eller så "fixade " vi en egen gran.
Sedan studenten har vi fortsatt denna tradition o vi åker runt till varandra.
Nu är det dags i helgen o i år ska vi vara i Kungshamn utan några barn. Vi har under några år nu lyckats vara gravida eller ammande;) Vi har 8 barn tillsammans så det är inte så konstigt. Vera leder ligan o för mig får hon gärna det;) Så efter lite jobb och pluggade så drar jag ner till tjejerna.
Så god jul på er!!!

VÄLGÖRENHETS KONSERT

 
VÄLGÖRENHETS KONSERT FÖR BARN I ESTLAND
Måndagen den 3 december hålls en konsert i Hagfors Kyrka för barnen i Estland.
 
Jag, Sandra S Johansson, studerar på Karlstad Universitet och kommer att besöka ett barnhem under mars månad 2013 där barnen har möjlighet att möta dans och musik. Dessa barn har inte samma möjligheter i livet och därför vill jag kunna skänka en liten strimla av dansglädje. Jag vill även kunna ge dem material som de är i behov av. Genom pengar kommer jag att kunna hjälpa dem med material som de behöver. Jag ber ER om hjälp genom att sänka kronor till behövande barn i Estland. Jag kommer anordna en konsert i Hagfors Kyrka där möjligheten finnas att lyssna och hjälpa till. Jag har den stora äran att presentera några av Norges och Sveriges musikalartister som tillsammans med mig och musiker Conny Söderström bjuder på härlig musik och inspiration för barnhemmet i Estland. Ni alla är hjärtligt välkomna och inträdet bestämmer du själv.
Mvh Sandra S Johansson
 
KONSERT 3 DECEMBER KL 19.00 HAGFORS KYRKA

Konsert

Den 3 december blir det en välgörenhets konsert för barn i Estland. Jag kommer få underbara talangfulla artister som sjunger som fantastiskt nog är mina vänner!! Idag har jag planerat detta så mer info kommer.

Plugg

Nu är vi hemma igen o jag har pluggat i 6 timmar idag. Skrivit, läst, skrivit o läst igen. På torsdag ska denna uppgift på 10 sidor in. Jag börjar se slutet på denna termin men oj va mycket jag har kvar på uppgiften. Men jag gör det bästa jag kan. Denna vecka blir det jobb, plugg, jobb o mycket skrivande till. På torsdag SKA den vara klar då jag åker till bästa lilljuls tjejerna o myser!! HÄRLIGT o längtar oerhört efter dom o att uppgiften är klar.

Dansmatte

Idag har jag varit på fortbildning i Gamla Stan i Stockholm. Kursen är om Dansmatte. Ett sätt att utveckla lärandet om matematik. Alla barn lär sig på olika sätt o genom att använda kroppen för att lära sig diagram, formler, kommunikation, begrepp o se problemet på ett annat sätt kan vidga kunskapen. Jag träffade två st bekanta sedan förr o underbart att hitta lite " ta i kapp" tid. I februari är jag tillbaka o avslutar kursen! Bra inspirations dag!

Härlig kväll på väg

40 minuter senare efter förra inlägget hör jag konstigt ljud o däcket har fått punktering. Mannen kör hackande till kanten av motorvägen. Det är möööörkt ute o vi har inga reflexar. Mannen bestämmer sig för att köra till närmaste mack som vi lyckligtvis ser på de hackande däcken. I två timmar står vi på Statoil o väntar på däckteam o fixande innan vi är på väg igen. Mååååånga tusen lappar senare. (Typ 5 st) landar vi äntligen hos våra vänner o middagen, vinet o pratet kan börja några timmar senare. Men nu är vi här!!!

Stockholm

Nu är mannen, dottern o jag på väg till huvudstaden. Jag ska på Dansmatte kurs imorgon o det ska bli oerhört spännande. Vi ska även träffa underbara Frödells o få sova i deras nya hus. Minisemester!
Det behöver jag verkligen efter dagen som varit med pluggande som svider i ögonen men resulterat i en inlämnad uppgift o en påbörjad.
Men nu lämnar jag plugget för nya kunskaper.

Rekord

2 st uppvisningar med 4 dansgrupper i varje. Min tanke var att eleverna skulle få pröva på att få dansa inför lite folk o visa upp deras första dans. Det kom,,,,,,,,, ca 250 personer på första o ca 150 st på andra. REKORD!!!!! Helt fantastiskt. Tack alla föräldrar för stödet o grymt jobbat barn!

Pyssla

Imorgon har 8 dans grupper en liten dans uppvisning för ABF fyller 100 år. Villes dansgrupp har bestämt sig för att vara tjuvar. Så jag o Ville har nu ritat o fixat hans kläder för imorgon.
Kl 17,15 & kl 18,15 smäller det!!!!

Älg

Vid frukosten spatserade 3 älgar i min trädgård. De befann sig på grannens gård häromdagen o inte brydde de sig i att bilar o människor stannade o tittade på dem.
Jag tog min dagliga morgon promenad o pratade med en kär vän i telefon o berättade om älgarna o vad gör man om de dyker upp. Precis då springer katt rakt på mig o mina skor. Jag skreeeek!! Jag blev så skrämd o katten följde mig på vägen o jag var förbannad på den. Stackars lilla katt som inte fattade någonting vad den stora människan höll på med;)

Fars dag

Imorse bakade vi scones till mannen på fars dag. Whiskey flaskan hade barnen redan givit o nu blev det fina teckningar av dem.
Sedan firade vi min pappa med paket.
Nu ska vi till svärfar o fira honom o mat.

Hår igen

Så här blev resultatet med färg o klippning ;)

Lördags mys

Lugn lördags eftermiddag med älggryta som puttrat sen kl 10,30 i morse, svärfar som sällskap till Sverige hockey match på tvn. Lite uppsats skrivande o nu sittande i soffan till " Så mycket bättre" o fantastisk mörk choklad. O det bästa är att det är fortfarande är helg imorgon;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3840968/images/2012/pic_509eacd2e087c3778381be4b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3840968/images/2012/pic_509eacf6ddf2b338cd001f8b.jpg" class="image">

Hår

Jag har fått mycket låååååång hår. Vilket kan vara roligt men oj vad det kräver tid att kamma o jag fastnar även med håret när jag kör bil o sitter i soffan så nu får syster yster klippa mig. Imorgon blir det färg oxå. Här får ni en innan bild. Imorgon kommer efter bilden.

Snööö

Har lämnat in bilen till verkstad o för besiktning så morgon promenaden hem är kall, bitande men ändå frisk!!! Hem för frukost, plugg o sen jobbet!

Matte;)

Idag har jag gjort två st klassrumsobservationer i matte o ämnet bild på gymnasiet. De var mycket välkomnande o trevliga o jag fick ut mycket av mina uppgifter men jag säger bara Matematik 3c:) Jag fattade inget o var mycket imponerad av åk 2.
Sedan hade jag själv 4 st tjejer från universitetet som gick bredvid mig för att undersöka barndans. Hoppas att dom blev inspirerade! Lång o härlig dag!! Just nu mår jag bra :)

Ta tag i saker

Idag har det verkligen varit en dag där jag tagit tag i småsaker som annars hamnar i en hög " senare" som aldrig blir gjort. Jag har självklart jobbat o en låååång dansmedley blev klart o jag är mycket nöjd över mina elever. Sedan har jag ringt o mailat olika företag o fixat olika saker. Tex lännat in Villes jultidningar, ändrat facket, ringt resebolaget, lämnat in en universitets uppgift osv. Det är så skönt att få detta gjort!! Bra dag!!!

Sept -13

Ikväll har gänget samlas för att hitta nästa höst resa. Jag hade tagit ut 6 st olika hotell o resmål o efter diskussion blir det ett annat hotell i Side( Turkiet) som vi blev överens om direkt;)
Så Turkiet är du redo för 8 vuxna 8 barn för i september kommer vi!!!!

Andra sidan

Jag vet att ni ser oss o försöker guida oss genom livet. Vi tänker på er!!!

Innebandy

Nu var det dax igen för match. Just nu har dom lite svårt motstånd men vi får se vad resultatet blir. Heja heja heja!!!

fixsandra.blogg.se

Bloggen handlar om att överleva vardagen med jobb, man, två barn, träning och ett ständigt behov av att fixa saker och att vara i centrum!

RSS 2.0