Sömn.......

Inatt har Meja haft jätte ont i magen:(
Jag är van att mina barn sover från kl 19.15- 06.50. Så när man är halv vaken mellan kl 01-05 så är man ganska mör i huvudet. Meja har nu vaknat o är som vanligt igen. Skönt dä i alla fall men hon verkar inte känna av nattens icke sömn

Ont i magen mamma:(

Idag har dagen handlat om dans dans dans. Jag är igång med mitt vanliga jobb på folkhögskolan o mitt Abf jobb. Men samtidigt arbetar jag med 2 musikaler i grundskolan. Så idag var det dansträning i den ena o imorgon dags för den andra musikalen. Men musiken o koreografin är klar så det är bara att köra:)
I fredags var vi med Meja i Karlstad o tog gluten prov på henne. Hon klagar lite på magen o eftersom brosan Ville har det så tyckte vi att det är bra att kolla henne i tid. Idag var mannen tvungen att åka från hennes gympapass för hon hade så ont i magen o hela kvällen har hon skrikit. Stackars liten:(
Men vi vet inte om det beror på gluten eller om det beror på att blöjan har försvunnit på dagarna. På fredag får vi svar på proven.
Kram på er!

Plugg....

Mitt vårdcentral ringande i 2 timmar för vi MÅSTE BYTA från flytande till något annat. Meja bara fräser, spottar o skriker när medicinen når munnen. Vi får duscha ALLA inblandade. Så efter 4 5 timmar var det klart att vi fick tabletter istället. TACK!!
Men som sagt mitt i allt detta försöker jag få till mitt examensarbete o det är inte det lättaste när mina datorer hemma inte har det programmet. Men efter rådfrågande av studentvän o litteratur läsande kunde jag skriva på ganska bra efter jobbet. Men efter 3 timmars skrivande o massa tankar var det slut för idag o fortsättning följer i några dagar till. Åh tänk när jag klarat detta o sommarn är här,,,,,,,,
Ledigt,,,va är dä,,,:)

Hemma igen o allt det innebär

Resan hem var snabb men mycket lååååånga väntetider. 2 timmar på Tallinn flygplats. 5 timmar på Arlanda o sen kom vi hem;)
Hemma väntade 2 trötta febriga barn som snabbt kom i säng.
Imorse vaknade Meja upp kl 06 med 39,8 i feber o så ont i halsen så hon inte orkade svälja vatten. Hon somnade om o jag åt frukost. Ringde in till vårdcentralen o fick komma in på 20 min. Panik!!! Jag skulle sjunga på begravning kl 11 o skulle öva från kl 9,30. Nu fick jag tid kl 9. Oj oj oj!
I svarta kläder, kasta ner noter, smink o kan:) Säga till Ville att klä sig o ytterkläderna. Ringa mamma o be henne möta mig på sjukhuset. Försöker sen väcka Meja som vägrar öppna ögonen o är som en trasdocka när jag lyfter henne. Nu känner jag ännu mera PANIK!!!
Lägger Meja i Villes knä när jag sätter på mig ytterkläderna o hon faller ner på golvet i en liten hög. Nu full fart upp o jag träffar världens otrevliga pedagogiska läkare som hela tiden ber Meja vara tyst så hon kan prata med mamma.
Arg som ett bi tog jag stegen till labbet o nu var min mamma där. Så efter halsprov o stick i fingret drar jag till kyrkan.

En halvtimme sen o snabb repetition med huvudet på annat håll. Var det dags att sjunga vackra sånger på en begravning. Det gick bra o alla var nöjda ( mitt i deras sorg) :(

Väl tillbaka var det att hämta penicillin för Meja har öroninflammation på båda öronen o streptokocker i halsen. Hela dagen har hon sovit o inte sagt ett ord. Slö, vit, hostig o röda ögonen. Stackars liten!!!!

Nu på kvällen har hon fått i sig 3 tuggor av mat, medicin o massa vätska så nu sover hon för natten o mamma Sandra hoppas på en friskare o lugnare dag imorgon;)

fixsandra.blogg.se

Bloggen handlar om att överleva vardagen med jobb, man, två barn, träning och ett ständigt behov av att fixa saker och att vara i centrum!

RSS 2.0