Ögat

Jag har känt hela dagen att det varit något i ögat o det blir bara värre o värre. Uhhhhhh va JOBBIGT det äääärrrr!!!
Jag blir galen!!!!!!!'

Tankar flyger

Här sitter jag sista dagen på Kau o på bordet framför mig har jag olika resor till solen som ska bokas tillsammans med 3 andra familjer. Nu är det nästa höst vi ska åka men oj va skönt det vore att åka imorgon redan;)

Plugg

Ja nu är jag här igen på universitetet. 2 dagar har snart gått o mycket information o tankar flyger runt;) Idag blir det en kortare dag så det blir nog en liten shoppingtur sen:)

Bröd igen;)

Jag har kommit in i ett bröd varv;)
Nu har det första brödet tagit slut maskinen har ännu inte kommit tillbaka i källaren så jag bakade ett nytt bröd.
Nu luktar det fantastiskt mysigt i hela huset. Nu är det dags att läsa lite litteratur för universitet imorgon. Bra att vara förberedd:)

Trött....?

Ögonen svider efter en lång dag men ändå uppe i varv efter kvällens uppdrag. Men nu säger jag go natt;)

Modevisningen

Underbar kväll med snygga kläder, fantastiska modeller, underbar publik!!!!
Tack alla medverkande!!!!


Skönt att bli fixad med hår o smink.
Tack syster o Johanna

Vardag plus lite till,,,

Idag har jag ordnat lite inför mitt examens arbete o projekt jag ska göra. Något som jag kommer berätta mer om senare :)
Sedan blev det arbete med ivriga, kunskaps törstiga barn o ungdomar som vill dansa, dansa , dansa o såklart leka emellanåt;)
Sedan blev det hem o hämta sonen för innebandyträning, tanka bil, handla, äta, skicka in Meja i duschen medan mannen hämtade sonen. Kolla väskor för morgondagen, läggning, fixa med musik till modevisningen imorgon, prata med min vän o SEEEEN blev det soffan;)

Catwalks träning

På fredag smäller det med Modevisning i stan. Jag är konferencier o är även i år koreograf för några butiker. Ikväll har jag repat med en butik o det kommer bli kanon snyggt!!!
Jag välkomnar alla som vill komma!!!

Resultatet

Så här ser första korv omgången;)

Korvning

Nu är vi hos min farmor o gör köttkorv med några av systrarna :) Nu vet vi vad det blir för middag ikväll;) MUMS!!!

Innebandy

Ville har sin första innebandy match idag. Han blev målvakt! Det blev en rysare på slutet men de vann med 6-8!! Grattis 04-05 laget!!!!

VAB

Meja har haft 39,8 grader i feber idag. Vi slappade i soffan o kollade film på förmiddagen o myste. Det ovanliga idag var att Meja började prata kl 14,30:( Först då kom hon igång med mat, prat o spring i benen.
Nu börjar febern gå ner så imorgon blir det nog liv i luckan igen. Vi föräldrar delar på dagen. Hoppas att vi andra klarar oss oxå!

Meja kan

Ja min 2 åriga dotter kan själv.
-Meja gööööör
-Meja kan!!!!
Skriker hon åt mig så fort jag vill hjälpa henne....

I morse har hon bytt blöja, tvättat sig, tagit på ny blöja( åt fel håll) , borstat tänderna o tvättat ansiktet, satt på sig alla kläder o ytterkläderna.
Imorgon tror jag att jag tar sovmorgon o låter barnen sköta sig själva;)

12 timmars

Idag har det varit en riktig arbetsdag. Morgonen började på Geijerskolan där musikal nummer flödade:) Mycket härligt!!!! Sedan blev det en timmes klasser både på ytterskolor o i min danslokal. Dagen avslutades med att två dans grupper hade en liten uppvisning för politiker i kommunen. Roligt att visa upp sin verksamhet o för ungdomarna att få bra kritik från yttre världen. Dom var super nöjda, eleverna, politikerna o stolta jag.
Tack ungdomar!!!
Så efter 12 timmars arbetsdag blev det soffan några timmar. Imorgon blir det uppgifter till universitet o jobbet som gäller,,,,, forts följer;),,,,,,?

MUSIKAL

Jag o mannen är nu i Karlstad. Barnlediga o ska se musikalen " Next to normal". Det ska bli underbart att gå bli berörd o se vännen Melker. Härlig fredag!!!

Soffan

Igår var som sagt sååå mysigt o fantastiskt. Idag vaknade vi upp tillsammans o det kändes som vi var 20 år igen. Sova längre o bara bry sig om sig själv. Vaknade på soffan o inga barn omkring oss. Vi åt frukost o jag sa farväl o lämnade mina vänner. Men efter att ha stått vid fel busshållplatsen o missat bussen hem var det bara att återvända , hämta systers bil o åka hem till jobbet o vardagen. Nu några timmar senare från 20 års morgonen ,,,,,,, är the real life back:) Arbeta, hämta barn, middag, läxor, fixning för morgondagen o sängdax. Så nu ligger jag i min soffa hemma o är mamma igen o 31 år. Men vad gör det? Jag gillar mitt liv!!!!!
Vänner vi ses igen snart hoppas jag MEN tills dess lever jag mitt liv perfekt bra:)

Vänner för livet

Jag har spenderat hela eftermiddagen kvällen med UNDERBARA FANTASTISKA VÄNNER från Gbg tiden. Vänner som förstår, lyssnar o gör så tårarna sprutar av SKRATT!!!
Här sitter vi nu i min systers lägenhet o bara bubblar av skratt i halsen av respekt för min syster som inte ska vakna av oss. Det går nog inte så bra tror jag;)
Detta behövde jag verkligen!!!!!!!
TACK S, J o M

Kvällspromenad

Imorse skulle gå en sväng men telefonen ringde till mannen o de hade haft inbrott på hans jobb. Inte så mycket tar taget men såååååå himla onödigt.
Så nu blev det en mycket frisk kvällspromenad istället. Trevlig lördag alla!!

Go morgon

Hösten är riktigt här. Dimma täcker sjön o ligger som ett täcke över gräset.
Snart dax att sätta på sig mössan o ta en promenad.

Fredags mys?

Ännnnntliiiiigen är det fredag o helg igen. Även om veckorna bara flyger iväg så är det alltid välkommet med helg o ledighet!

Mannen o Ville drog på hockey o Meja ville kolla på Emil i Lönneberga så jag drog fram studierna o blev efter 3 timmar klar med debattartikel som jag skickade in.
Efter en liten stund upptäcker jag Meja vid filmen o godis i mun i denna ställning:) Vig som sin mor!

Öhhh en gång;)

Sitter och äter min frukost. Idag blev det nypressad apelsin juice och mitt bakade bröd från igår.

Jag hör från badrummet hur Meja skriker
M-Sluta Ville.
Jag ropar att de ska sluta bråka.
M- Lyssen Ville öhh en gång
( översättning Lyssna Ville på en gång)
Ville bara skattar och Meja fortsätter och säga till sin storebror.
Go morgon på er!

Hurtlimpa

Det första brödet var glutenfritt till Ville.
Nu har jag bakat ett bröd som kalls hurtlimpa. Super enkelt, nyttigt och GOTT!

Hurtlimpa:
Blanda i alla ingredienser och häll smeten i en form i 200 grader i 50 min. I stället för ströbröds formen använder jag havregryn :)

2 dl havregryn
5 dl vetemjöl
1 dl russin
1 dl linfrö
1 dl solrosfrön
1 dl lingonsylt
1/2 dl flytande honung
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
4 dl yoghurt

Lycka till!!!

Bakning

Meja är hemma idag för dagmamman är på kurs så jag och mannen delar på dagen. Vi har haft en mysig morgon med träning, baka bröd och mysa:)

Dator

Ja då har det hänt igen;(
Meja är ju som sagt 2 år och vill pilla på saker. Hon kanske inte förstår allt MEN oj va irriterande det är när man ser för tredje gången att hon pillat av tangenterna från laptopen. Speciellt brinner det när är kl 17 en arbetsdag och 7 åringen tycker att maten ser äcklig ut,,,,,,,,,

Somna

Hela dagen har jag undervisat o haft bra med energi. Men...
Jag kände under kvällens tvtittande att jag borde lägga mig men det var så intressant så fortsatte med nästa program.
Jag gillar programmet " Project Accessory" o kände när det var 15 min kvar o reklamen kom att jag VILL. Se resultatet o vem/ vilka som åker ut. Men...................

Jag vaknar när sluttexten går!!!!!!
Varför blir det alltid så? Jag kan förstå att man vaknar timmar efteråt men PRESSSSSSSIC när programmet slutar. Konstigt,,,,,,,,:)

fixsandra.blogg.se

Bloggen handlar om att överleva vardagen med jobb, man, två barn, träning och ett ständigt behov av att fixa saker och att vara i centrum!

RSS 2.0