Bröllop

Idag firar vi 4 års bröllopsdag. Det var en FANTASTISK dag tillsammans med underbara vänner o familj. Massa kärlek till alla!! Nu siktar mot nya år fulla med kärlek o nya äventyr. Ikväll firas detta med champage o bildspel från då:)

Himmel

Min lillasyster D väckte mig den 4 juni kl 6,30 o hade värkar. Hon var i v. 38 o hade skit ont som man har. Jag ringde hennes pojkvän o vad honom komma hem o jag pussade magen o sa att den skulle vara snäll mot mamma. Kramade de nyblivna föräldrarna o sa lycka till o att jag kommer o snosar bebis snart!
Ute var det världens finaste morgon o jag tog kort på himlen o sa till mig själv att bebisen kommer på en fin dag!

Tiden går o jag hör ingenting.......


Mamma ringer o ber mig komma över.
Väl där berättar hon det värsta som kan upplevas av en förälder. Min systers bebis lever inte.
Vi vet inte varför.
Sorgen är stor. För min syster o hennes pojkvän. De väntade på att bli föräldrar o det slets ur deras händer. Sorg för mig o min familj. Väntan på barnens kusin går inte att förklara varför det blev som det blev. Livet är orättvist o nu har vi ett änglabarn som vakar över oss

Projekt

Renoverat har vi oxå börjat med igen i huset o i trädgården. Muren har blivit klar o mannen har anordnat en rabatt till mig som jag har gjort till en Hortensia rabatt. Fint:)
Vi har även fixat nere i tvättstugan. Vi har nu lagt klinkers o kakel på golv/ väggar. Nu väntas det med att satta upp skåp, bänkskiva o maskinerna. Bilder på före o efter kommer:)

Examensarbetet

Idag har jag lämnat in mitt arbete efter MÅNGA MÅNGA timmar,samtal, förtvivlan o tankar lämnat in det. Just nu finns det inget jag kan göra. Jag kan bara vänta på mitt betyg o räcker det inte så får jag fixa till det som behövs o skicka in på nytt till hösten. MEN jag vill vara klar NU!!
Jag kan inte riktigt hurra eller glädjas över att terminen är över förrän jag får besked. Just nu håller jag bara tummarna hårt

Tid..

Tiden flyger bara iväg ibland o mycket beror på vad som händer runt en.
Jag har den sista tiden arbetat med 2 barnmusikaler utöver mitt heltidsarbete. Det har varit otroligt givande, inspirerande o tidskrävande.
Resultatet blev otroligt bra tillsammans med eleverna o deras lärare. Tack för all kraft, svett o vilja!!!!

fixsandra.blogg.se

Bloggen handlar om att överleva vardagen med jobb, man, två barn, träning och ett ständigt behov av att fixa saker och att vara i centrum!

RSS 2.0